Acte necesare si preturi pentru certificat energetic Bucuresti:


 

Pentru intocmirea unui certificat energetic va propunem urmatorii pasi:

 

1. Cel mai important este sa aveti schita apartamentului sau a casei dvs. Daca nu aveti aceasta schita, o sa realizam noi una pentru calculele noastre (nu inlocuieste cadastrul);

2. Trebuie sa cunoasteti anul construirii sau anul receptiei imobilului (de obicei de la administratie aflati usor);

3. Calculul efectiv al certificatului energetic.

Preturile practicate:

-Garsoniera: 130 lei
-Apartament 2 camere 150 lei
-Apartament 3 camere 160 lei
-Apartament 4 camere 170 lei
-Case, spatii comerciale: negociabil in functie de suprafata si complexitate

 

NOU! Putem sa va transmitem prin posta certificatul energetic la un cost de 15 lei in Bucuresti si 20 lei in Ilfov, sau sa-l ridicati de la sediul nostru fara nici un cost.

Termen elaborare a certificatului energetic in Bucuresti:

Toate certificatele energetice sunt elaborate in maxim 24h de cand avem toate datele de care avem nevoie. Pentru eliberarea unui certificat energetic in regim de urgenta, se poate realiza si in 4h, cu mentiunea ca avem nevoie de toate datele necesare introducerii in programele de calcul. Nu suntem platitori de TVA deci pretul afisat este cel total, pe care-l platiti dvs.

 

Va oferim un certificat energetic ieftin, cu o acoperire in Bucuresti in toate zonele: sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5 si sector 6. De asemenea realizam certificate energetice in judetele Ilfov, Constanta, Giurgiu sau Tulcea, eliberam in oricare localitate aferenta.